Guitar

Guitaren bruges til fantastisk meget forskelligt musik og mange genrer – både den nyeste musik og musik fra gamle dage. Den kan klinge som en temperamentsfuld spanier, klinge blødt med smukke melodier og spille til sang ved lejrbål. Guitaren er også et godt instrument til sammenspil.

Soloundervisningen tilrettelægges med udgangspunkt i elevens niveau, alder og forudsætninger. Vi anbefaler at eleven er omkring 7 år når der startes. Har eleven et ønske om at starte tidligere, kan en lærer vurdere om den pågældende elev er klar til det.

Du lærer noder, rytmer, klang og intonation, gehør, strumming, grebsteknik og spiller musik tilpasset den enkelte.

Undervisningen foregår enten som soloundervisning eller i grupper.

Der er mulighed for sammenspil samt hørelære/teori som supplement. Dette er en rigtig god mulighed for at få ekstra meget ud af undervisningen.

Vi anbefaler desuden at alle elever i 6-9 års alderen foruden instrumentalundervisning også går på Musikstart-hold i Musikskolen, da vi har valid erfaring med at kombinationen af disse to typer undervisning giver langt det bedste resultat.

Deltagelse på Musikstart og sammenspilsundervisning er gratis, hvis man også tilmelder sig til soloundervisning i guitar.

Praktisk

  • Elever fra 7 år og op
  • 2-3 ugentlige undervisninger med instrumental- og holdundervisning
  • Deltagelse i koncerter og arrangementer
  • Beregn tid til egen øvning (gerne 15-30 min. hver dag)
  • Husk at læse alt det praktiske om priser, betingelser, ferieplan, undervisningssteder, instrumentleje og økonomisk støtte