Charlotte Vigsnæs

Udviklingskoordinator med ledelsesret

Udvikling af skole-, klub- og daginstitutions-samarbejde, eftervidere-uddannelse (EVU), koncertstrategi og elevrekruttering

Kreativitet, kunst og kultur for og med børn og unge er nøgleordene i Charlottes arbejdsliv. Som udviklingskoordinator i Kulturskolerne arbejder Charlotte med at skabe de bedste muligheder for, at både børn, unge og voksne kan udfolde sig kunstnerisk og kreativt gennem hele livet. Derfor er Børne- og Kulturhuset det perfekte arbejdssted for Charlotte, hvor Musik-, Billed- og Dramaskole er samlet under samme tag med skole, dagtilbud og fritidsaktiviteter.

Udover at have lært en frygtelig masse børn at spille congas og synge fællessang som musiklærer i folkeskolen, har Charlotte været med til at lave rigtig mange kreative undervisningsforløb med både billedkunstnere, musikere og skuespillere til skoler og dagtilbud. Det er også hendes primære fokus i Kulturskolerne, så alle børn og unge i Høje-Taastrup møder Kulturskolerne gennem hele deres dagtilbuds- og skoleliv.

Charlotte er uddannet folkeskolelærer med linjefag i dansk og musik og Cand. Mag. i Æstetisk og Kultur. Derudover har hun også efteruddannelse som læsevejleder og projektleder.

charlottevi@htk.dk
Tlf. 23 49 30 66

Charlotte Vigsnæs er ansat på Kulturskolerne, som udviklingskoordinator og hjælper med ledelse/administration